Uslovi kupovine

POLITIKA PRIVATNOSTI, REKLAMACIJE I USLOVI KORIŠĆENJA

Politika privatnosti

U ime Tony Crypto obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući
mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su
samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Tony Crypto (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Uslovi korišćenja

Upotrebom ovog internet sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu “uslovi”) i slažete se da ste obavezni da ih poštujete, kao i sve druge primenljive zakone i propise. Ukoliko ne prihvatate ove uslove, nemojte koristiti ovaj internet sajt.

Tony Crypto može izmeniti ove Uslove u bilo kom trenutku izmenama u ovom tekstu. Trebalo bi da posetite ovu stranicu s vremena na vreme i proverite ažurne Uslove, jer ste njima zakonski vezani. Pojedine odredbe ovih Uslova mogu biti nadjačane eksplicitnim zakonskim aktima ili saopštenjima istaknutim na drugim stranicama ovog sajta.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno
najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.“

Upotreba internet sajta

Sav materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu “Sajt”) je zaštićen autorskim pravima i svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima, Zakona o žigovima ili drugih zakona iz oblasti intelektualne svojine. Osim ukoliko je drugačije naznačeno na drugom mestu na ovom sajtu, sav sadržaj možete pregledati, kopirati, štampati ili preuzimati isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu i u informativne svrhe, pod uslovom da sve naznake o autorskim pravima ili drugim vlasničkim informacijama koji su sadržani u originalnom dokumentu zadržite u svim kopijama. Ne možete menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ne uzimajući u obzir prethodno navedeno, bilo koji softver ili drugi materijal dostupan za preuzimanje ili korišćenje preko ovog sajta koji poseduje sopstvene uslove korišćenja ili licenciranja nalazi se pod zaštitom tih uslova. Ukoliko prekršite bilo koji od ovih Uslova, vaša dozvola za upotrebu sajta će biti povučena i bićete obavezni da odmah uništite sve sadržaje koje ste preuzeli ili odštampali.

Osim ako je eksplicitno drugačije naznačeno ovde ili na nekoj drugoj stranici ovog sajta, ništa ovde sadržano, bilo izričito, prećutno, odricanjem ili na drugi način, vam ne daje pravo da koristite bilo koji deo intelektualne svojine koju ste pronašli na Sajtu.

Informacije

Svi materijali, povratne informacije ili druge vrste informacija koje dostavite ovom Sajtu ili u kompaniji  Tony Crypto  povodom ovog sajta (“Informacije”) neće biti smatrani za poverljive ili vlasničke.  Tony Crypto  će biti isključivi vlasnik svih informacija prikupljenih na Sajtu ili u vezi sa njim.  Tony Crypto nema nikakve obaveze u odnosu na takve informacije i slobodan je da ih koristi bez ograničenja za bilo koje svrhe (kao što je upotreba, reprodukcija, modifikacija, objavljivanje, (re)distribucija, javno prikazivanje itd.) i bez navođenja izvora.

Zabranjeno je postavljati ili prenositi na Sajt ili sa njega bilo kakve protivzakonite, preteće, klevetničke, ponižavajuće, obscene, pornografske ili druge materijale koji krše bilo koje zakone.

Reklamacije i povracaj sredstava

U situacijama gde je došlo do neželjene transakcije, pružamo mogućnost preusmeravanja vaše uplate ka željenom proizvodu. Važno je napomenuti da, u slučaju odustajanja od proizvoda, nećemo vršiti povraćaj sredstava, jer pretpostavljamo da se takve situacije retko javljaju slučajno. Ako se sredstva automatski povuku sa vašeg računa na zakazani datum i niste uklonili svoju karticu ili prekinuli pretplatu u navedenom vremenskom okviru, greška nije naša i nećemo vršiti povraćaj sredstava.
Kad izvršite pretplatu na neki od paketa, Vaši podatci za plaćanje bice sačuvani za sledeci mesec i Vaš račun će biti automatski zadužen na zakazani datum.

Otkazivanje pretplate

Otkazivanje pretplate pre mesečnog isteka može da se uradi na dva načina : našem sajtu u sekciji Cart(korpa) -> My account (moj nalog)->My subscription(moje pretplate) gde ćete na željenoj pretplati stisnuti dugme Cancel(otkazi), ili u istoj sekciji sajta na tabu Payment method(načini plaćanja) uklonite svoju karticu sa sajta.
Povracaj sredstava vrši se u roku od 30dana.

U slučaju vraćanja proizvoda i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio putem platnih kartica, bez obzira na razlog vraćanja, TONY CRYPTO je obavezna da povraćaj izvrši isključivo putem VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja. Ovo znači da će banka, na zahtev prodavca, izvršiti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Izjava o konverziji 

‘Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valutikroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, akoji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

dostava usluga

Nakon primljene porudzbine i uspesno izvrsenog placanja, korisnik dobija da skine link od privatnog TONY CRYPTO Admin kanala , gde je potrebno da se javi sa dokazom o kupovini. Dalje konsultacije i rad sa klijentom obavljaju admini. Konsultacije se dostavljaju u pisanoj, i video formi kao i telefonskim putem u hitnim slucajevima. Da bi clan mogao da stupi u kontakt sa adminima potrebno je da ima aplikaciju Telegram , preko koje se vrsi komunikacija. Usluga pocinje sa dostavom od trenutka kad se clan javi na privatan link koji dobija kupovinom paketa.

Izjava o PDV-u


PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova

sr_RSSerbian