Često postavljena pitanja

 1. Koliko je potredno za početak ?
  – Profit se obračunava u %, stoga što vam je veći kapital imate više profita. Neka minimalna investicija je oko 300$.

 2. Jel Vama uplaćujem taj kapital ?
  – Ne, kapital se ne uplaćuje nama. On stoji kod vas na menjačnici i vi ste odgovorni za Vasa sredstva. Od nas dobijate uslugu investicionih i trejding odluka koje izvršavamo.

 3. Koliko se profita pravi ?
  – U zavisnosti od stanja na tržistu i uslova za dobar trejd profiti variraju u razmacima od 30-500%. Neki coini imaju veću dobit ali duzi period čuvanja, a neki su dosta sigurnija investicija sa manje profita. 

 4. Koliki je rizik ?
  -Svako investiranje sredstava nosi sa sobom rizik, ali mi se trudimo da taj rizik bude minimalan, zarad uzimanja većeg profita. Naš način rada se razlikuje od drugih zbog jedinstvenog stila trgovanja i upravljanja rizikom koji imamo.

 5.  „Kažem ti opet da nisam nikada ovo radio. pa mi treba neko uputstvo“ 
     -Naša usluga je da pratimo tržište za vas i pomognemo vam da postavite sve što vam je potrebno kako biste započeli sa trgovinom. Nakon         toga, nećete morati da uložite više od 3 minuta kako biste pročitali i obavili isto što i mi, naravno, ako želite pratiti naše trgovine. Iskustvo nije potrebno, sav težak rad obavljamo za vas i dostavljamo stručne trgovinske signale koji vode ka profitu

 6. Kolika je preciznost vaših signala?

  Naši signali redovno ostvaruju više od 80% profita na mesečnom nivou, a ta brojka često premašuje i 100%. Ovo zavisi od vaše spremnosti da preuzmete rizik i od količine sredstava koje ste spremni investirati u trgovanje. Što više rizikujete, to možete očekivati veći povrat, ali ako kontrolišemo rizik, profit će biti stabilan, čime osiguravamo dugoročni uspeh. Važno je napomenuti da ovo nije vrsta posla u kojoj se iz 100 dolara može napraviti 100.000 dolara. Iako postoji mogućnost, mi ne računamo na takvu sreću

sr_RSSerbian